Prémium kiszolgálás

Gyors vásárlás, biztonságos csomagolás, gyors szállítás, elégedett vásárló

Gyors vásárlás

A Barion bankkártyás fizetés segítségével azonnal meg tudod vásárolni a szakállápoló terméket.

Biztonságos csomagolás

A Webshippy logisztikai cég segítségével gyorsan és biztonságosan csomagoljuk a termékeket.

Gyors szállítás

A GLS futárszolgálat 2 munkanapon belül házhoz viszi a megvásárolt termékeidet.

Elégedett vásárló

Garantáljuk, hogy minden vásárlónk elégedett lesz a kiszállított termékekkel.

Barion fizetés

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban.

Webshippy csomagolás

A csomagolást a Webshippy profi szakemberei végzik, így minden szakállápoló termék biztonságban, hibátlan állapotban érkezik meg a megrendelőkhöz.

GLS futárszolgálat

Gyors és megbízható - ahogy Te szeretnéd megkapni a csomagokat. És ahogy ni szeretnénk, hogy megkapd, a GLS futárszolgálat segítségével.

Csomagszállítás a GLS-sel -

Szállítási díj: 990 FT

20.000 Ft felett INGYENES

 • 1

  Normál csomagszállítás

  Ideális esetben a csomagot személyesen Neked kézbesítik. Aláírásoddal igazolod a csomag átvételét és kézhez kapod a várt csomagot. Vagy a nevedben az egyik családtagod veszi át a küldeményt.

 • 2

  Ha senki sincs otthon

  Ha senki sincs otthon, akkor a GLS futár visszaviszi a csomagot a depóba (vagy a központba) és a következő munkanapo(ko)n megkísérli másodszorra vagy harmadszorra is kézbesíteni.

 • 3

  Értesítő nyomtatvány

  Ha a futár nem tudja a megadott címen kézbesíteni a csomagot, egy értesítőt hagy a kézbesítési kísérletről. Az értesítő tartalmazza a GLS ügyfélszolgálat telefonszámát, ahol szükség szerint a kézbesítés következő időpontja lefixálható.

 • 4

  Második vagy harmadik kiszállítás

  Ha a GLS nem tudja első alkalommal kézbesíteni a csomagot, akár még további két alkalommal is megkísérli a kiszállítást.

 • 5

  Csomagszállítás és átfutási idő

  A GLS belföldön a csomagfeladást követő munkanapon kézbesít, hétfőtől péntekig. A csomagokat közúton szállítjuk, ahol az esetleges útlezárások vagy az extrém időjárás késéseket okozhatnak.

Bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma:

H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.

Fizetéshez használhatod:

Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat